2017-08/binnenvaart-awa-3824rh

Binnenvaartschippers

Met een lange staat van dienst is Selles & van Dijk Experts inmiddels een bekende naam binnen de beroepsvaart. Zo regelen wij schades en voeren risico-inventarisaties uit voor tal van verzekeraars. Bovendien taxeren wij alle soorten binnenvaartschepen voor diverse doeleinden zoals financiering, fiscus en verzekering.

Selles & van Dijk Experts voert daarnaast in opdracht van overheden inspecties uit aan kunstwerken zoals bruggen, steigers en meerpalen na aanvaring of na het uitvoeren van vernieuwingen.

En wist u dat rechtbanken ons regelmatig inschakelen als gerechtelijk deskundige? Vaak vraagt de rechter ons om een bindend advies uit te brengen over een geschil tussen partijen.

Kortom, Selles & van Dijk Experts is voor diverse werkzaamheden in te schakelen. Wij beoordelen alle zaken vakkundig en onafhankelijk. Opdrachten worden afgesloten met een duidelijke rapportage.

En moet er een keuring gedaan worden of een certificaat afgegeven worden? Dan schakelen we daar ons zusterbedrijf Register Holland voor in. Register Holland is door ILT aangewezen om zelfstandig keuringen uit te voeren en certificaten af te geven.

Voor meer informatie mailt u naar info@sellesvandijkexperts.nl of u belt met 0521-745 020.