2017-08/de-vesting-bewerkt-kopie

Het Team

Het team van Selles & van Dijk Experts bestaat uit:

R.H.A. (Rob) van Dijk re (Directeur van Selles & van Dijk Experts en van Register Holland. Eigenaar van Van Dijk Expertise Groep BV)
Rob van Dijk heeft een nautische opleiding gevolgd. Na een periode te hebben gevaren is hij 25 jaar geleden als schade-expert begonnen in de beroeps- en de pleziervaart. Rob is ingeschreven als Register-Expert bij het NIVRE, als Register-Taxateur bij de VRT, is NVEP Qualified Yacht Surveyor en is opgenomen in het register van de LDM (Politie) als deskundige op scheepvaartgebied.

Ing. R.H.J. (René) Vos (Senior Expert)
Na een opleiding aan de HTS scheepsbouw in Haarlem heeft René Vos op een scheepswerf (binnenvaart) gewerkt. Daarna heeft René onder meer in de scheepsmakelaardij gewerkt. Rond 2005 is René begonnen als expert pleziervaartuigen. René is ingeschreven als Register-Taxateur bij het Verenigd Register van Taxateurs (VRT) en is NVEP Qualified Yacht Surveyor.

Ing. H.C. (Henri) Donkers (Senior Expert)
Henri heeft na zijn HTS werktuigbouwkunde in Heerlen gewerkt bij een bekende jachtbouwer en is vervolgens rond 2005 in het maritieme expertisevak terechtgekomen. Henri is bekend met zowel de beroeps- als de pleziervaart en is in beide sectoren werkzaam. Henri is ingeschreven als Register-Taxateur bij het Verenigd Register van Taxateurs (VRT) en werkzaam vanuit de locatie Maasbracht.