headerfotos/shutterstock-1852040

Schade Schip

Schade aan een schip. Het kan de beste overkomen. Gewoon door een plotseling opkomende storm, een moment van onachtzaamheid of een onverhoopt technisch gebrek. Vervolgens moet de schade aan het schip hersteld worden. Gelukkig zijn we meestal wel voor de herstelkosten verzekerd. Maar hoe hoog zijn die herstelkosten en hoe moet het nu verder?
 

Maritiem schade-expert

Selles & van Dijk Experts heeft gedurende de afgelopen decennia als maritiem schade-expert een schat aan kennis en ervaring opgebouwd in het beoordelen en taxeren van de meest uiteenlopende schades aan schepen en landmaterieel. Reden waarom wij door diverse verzekeraars worden ingeschakeld om als schade-expert op te treden. Bij het beoordelen van een schade leggen wij de toedracht en oorzaak vast. Daarnaast proberen wij scheepseigenaren desgewenst ook op weg te helpen bij het vinden van een juiste reparateur en het opvragen van een herstelbegroting. Met onze ervaring kunnen wij een offerte nauwgezet beoordelen en – als dat gewenst is - doorspreken met de reparateur. Dit voorkomt discussies en verrassingen achteraf. Mocht herstel om wat voor reden dan ook niet haalbaar zijn, dan zoeken wij met de eigenaar naar een alternatieve oplossing. Kortom, wij denken hierin graag mee.

Ook als wij als deskundigen zijn ingeschakeld door de verzekeraar van de wederpartij kan men ervan op aan dat wij als onpartijdig expert de schade beoordelen. In ons werk staat integriteit hoog in het vaandel; wij doen er alles aan om dit hoog te houden.